5 kauneusvinkkiä, jotka eivät maksa paitaa

Ne teistä, jotka tuntevat minut, tietävät, että en hylkää ylellisiä voiteita ja kasvohoitoja kauneushoitoloissa. Mutta en myöskään usko, että yksinkertaisemmat ja halvemmat vaihtoehdot/kauneustuotteet, joita sinulla usein kotona on, eivät saa ansaitsemaansa huomiota. Näin saat parhaita kauneusvinkkejäni terveelle ja raikkaalle iholle, jotka eivät maksa paitaa.

 

Vinkki 1 – Juo sitruunavettä

Tiedän, tiedän, olet kuullut tämän 100 kertaa ennen ja se kuulostaa kliseiseltä, mutta se todella auttaa! Kun aloitan päiväni puristamalla 1-2 sitruunaa suureen vesilasiin, huomaan, että ihoni on paljon kirkkaampi enkä saa niin paljon huokosnaamioita.

Vinkki 2 – Poista meikki kookosöljyllä

Käytän tätä yleensä välillä, kun tavallinen meikinpoistoaine on loppunut ja unohdin ostaa uuden. Kookosöljy on melko rasvaista, joten pieni, hernettä isompi ripaus riittää koko kasvoille. Levitä suoraan iholle ilman vettä ja huuhtele sitten haalealla vedellä.

Tuloksena on pehmeä ja kosteutettu iho, joka myös tuoksuu hyvältä!

Vinkki 3 – Sitruuna osana kasvojen pesua

Lopeta kasvojen pesu puristamalla muutama tippa sitruunaa käteesi ja huuhtele kasvosi varovasti mehulla. Happo imee pois kaiken lian ja puhdistaa ihon syvästi. Sitruunamehu voi myös vähentää ryppyjä ja haalistaa arpia. Ja koska sitruuna on antibakteerinen, se voi auttaa myös akneen. Kokeile tätä viikon ajan tai silloin tällöin. Sitruunan happo voi aiheuttaa ärsytystä, jos sitä käytetään liian usein, mutta oikein käytettynä se antaa sinulle todellista hehkua.

Vihje 4 – Jääpala kasvoille

Ota jääkuutio ja vedä sitä koko kasvoillasi, kunnes se sulaa kokonaan. Huokosesi tiivistyvät ja kasvosi tiivistyvät.

Vinkki 5 – Kasvojen kuorinta sileälle iholle

Sekoita 1 sitruuna, 2 dl sokeria ja 0,75 dl hunajaa saadaksesi herkullisen kasvojen kuorinnan. Sitruuna puhdistaa ja kirkastaa, sokeri kuorii ihoa hellävaraisesti ja hunaja pehmentää. Tuloksena on aivan uskomattoman sileä iho!

Kauneus terveisiä,

Lailas Skönhetshemligheter

← Vanhemmat levyt Uudempia levyjä →