7 tapaa saada silmäsi näyttämään suuremmilta

Rakastan meikissä sitä, että voit leikkiä kasvoillasi. Voit korostaa sitä, mistä pidät, ja piilottaa sen, mistä et pidä.


Kauneustemppu, jolla saat silmäsi näyttämään suuremmilta, on pitkät ripset, tämä voidaan saavuttaa käyttämällä korkealaatuista ripsiseerumia . Vie kuitenkin aikaa ja kärsivällisyyttä ennen kuin ripset kasvavat ja saavuttavat täyden potentiaalinsa. Sillä välin tässä on joitain meikkivinkkejä, joita rakastan soveltaa:

- Avaa silmät levittämällä peitevoidetta alasilmien ulko- ja sisäosaan.

- Kun käytät peitevoidetta silmän alle, älä levitä liian pitkälle ja liian lähelle alaripsien rajaa. Luonnollisten varjojen poistaminen voi saada silmät näyttämään litteiltä, haluamme säilyttää isojen silmien luonnollisen illuusion.

- Käytä luonnollisen väristä luomiväriä. Käytän itse asiassa yleensä aurinkovoidetta, niissä on usein kaunis kiilto. Levitä hieman ylimääräistä ripsien rajalle antaaksesi silmälle kauniin syvyyden.

- Käytä silmänrajaa ja levitä silmän keskeltä silmän ulkoreunaa kohti mahdollisimman lähelle ripsien rajaa.

- Käytä kevyttä eyelineria vesirajalla avataksesi silmää. Jos haluat antaa luonnollisen vaikutelman, käytä vaalean beigeä kynää valkoisen sijaan.

- Levitä hieman korostusainetta silmän sisäosaan. Tämä avaa silmää entisestään ja antaa raikkaan ja herättävän vaikutelman.

- Viimeisenä muttei vähäisimpänä, taivuta ripset ja levitä ripsiväriä ylä- ja alaripsiin.

Kauneus Tervehdys,

Lailas Skönhetshemligheter

← Vanhemmat levyt Uudempia levyjä →