Lenoiten luonnolliset ainesosat: Mihin biotiini on hyvä?

Olet todennäköisesti joutunut kosketuksiin erilaisten kauneusbrändien kanssa, jotka lupaavat sekä yhtä että toista ainesosien, kuten biotiinin, avulla. Mutta mitä biotiini oikein on? Ja miksi meillä on se Lenoite's Eyelash and Brow Serumissa? Vastaamme siihen täällä.

 

Mikä on biotiini?

Sana "biotiini" tulee antiikin kreikan sanasta "biotos", joka tarkoittaa "elämää" tai "ravintoa". Biotiinia eli B7-vitamiinia löytyy luonnollisesti elintarvikkeista, kuten maidosta, kananmunista, pähkinöistä ja banaaneista. Vitamiini on tärkeä osa kehon entsyymejä, jotka muun muassa auttavat hajottamaan hiilihydraatteja ja rasvoja ja muuttamaan niitä energiaksi. Biotiinin puute ilmenee usein esimerkiksi hiustenlähtönä ja kynsien hauraudena.

 

Mihin biotiini on hyvä?/Miksi meillä on biotiinia Lenoiten ripsien ja kulmakarvojen seerumissa?

Biotiini stimuloi keratiinin tuotantoa hiuksissa ja voi nopeuttaa follikkelien kasvua. B7-vitamiinin säännöllinen käyttö voi edistää terveempiä, vahvempia ja pidempiä hiuksia. Biotiini auttaa myös estämään hiustenlähtöä. Biotiinin avulla mm. ohuet, harvat ja lyhyet ripset tulevat siksi paksummiksi, tiheämmiksi ja pidemmiksi.

Biotiini on yksi Lenoiten ripsien ja kulmakarvojen seerumin 15 luonnollisesta ainesosasta.

Vad gör den magisk?

← Vanhemmat levyt Uudempia levyjä →

Osta seerumisi jo tänään

$19.99

$19.99