Kestävä kehitys

Ihmiset

Planeetta

Tuotteet

Lupaukset

Ihmiset

Ihmiset ovat olleet Lenoitesin luomisen ytimessä. Haluamme, että Lenoiteilla on myönteinen vaikutus jokaiseen brändin kanssa kosketuksiin joutuneeseen ihmiseen – Kiinan mulperipeltojen ihmisistä Ruotsin pääkonttoriimme. Autonomia on tärkeä arvo, ja me Lenoitesilla pyrimme arvostamaan jokaista hetkeä.

Lue lisää

Planeetta

Tiedämme, että valmistus kaikilla teollisuudenaloilla vaikuttaa aina ympäristöömme. Suhtaudumme intohimoisesti innovaatioihin ja olemme sitoutuneet parantamaan toimintaamme kaikilla liiketoiminnan tasoilla. Pyrkimyksemme on, että meidän tulisi antaa positiivisesti panosta maapallolle sen sijaan, että ottaisimme sitä pois.

Lue lisää

Tuotteet

Olemme ylpeitä siitä, että monia tuotteitamme voidaan rakastaa ja arvostaa eliniän ajan, mutta samalla tunnemme tärkeänä selittää, mitä tuotteille tapahtuu "jälkikäteen". Jatkamme työskentelyä korkealaatuisten luonnonmateriaalien kanssa. Tällä tavalla mahdollisimman monet tuotteet voidaan lopulta hajottaa ja jättää mahdollisimman vähän jalanjälkeä maapallollemme.

Lue lisää

Lupaus

Liiketoimintastrategiamme keskittyy kestävään kehitykseen. Pyrimme aina optimoimaan tuotantomme ja toimintamme, jotta voimme parhaiten pienentää planeetallamme aiheuttamaa jalanjälkeä.

Lue lisää

Edistystä, ei täydellisyyttä

Emme ole täydellisiä, mutta olemme ylpeitä siitä, kuinka pitkälle olemme päässeet niin pitkälle, kun otetaan huomioon, että olemme nuori yritys. Ennen kaikkea on sitoutumista, mikä tarkoittaa, että kestävä kehitys on aina tärkeä osa meitä. Etsimme aina kestävimpiä tapoja ja olemme optimistisia tulevaisuuden suhteen. Mielestämme on tärkeää kertoa avoimesti toimialamme kohtaamista haasteista ja ongelmista, vaikka olemmekin pieni yritys tässä suuressa maailmassa.

Lue lisää