Vi söker nu en passionerad SoMe-assistent med starkt intresse för sociala medier och PR för att bli en del av Lenoites fantastiska resa och hjälpa oss med vårt varumärke till nya höjder.

Om Lenoites:

Lenoites är ett svenskt skönhetsföretag som brinner för att utforska och framhäva den naturliga skönheten genom högkvalitativa produkter, noggrant utvalda ingredienser och en vetenskaplig grund. Vi nära kundrelationer och inspirerande skapar till vardagslyx och en skönhetsrutin som framhäver varje individs bästa sida. Med stark övertygelse om att skönhet kommer inifrån, erbjuder vi produkter med naturliga och kvalitativa ingredienser som är inspirerande, enkla att använda och perfekta för alla åldrar. Grundat av Laila Högfeldt år 2021, strävar vi nu efter att expandera vår närvaro både nationellt och internationellt.

Om tjänsten:

Som vår SoMe-assistent kommer du att ha spännande ansvarsområden för våra sociala mediekanaler för både Lenoites och Laila Högfeldt. Vi söker dig som har ett passionerat intresse för sociala medier, är noggrann och pålitlig samt har goda datorkunskaper och enklare videoredigeringsfärdigheter. Då vi är ett snabbt växande företag med ständig utveckling, kommer arbetsuppgifterna att vara varierande och du kan förvänta dig att vara involverad i allt från inläggshantering till strategisk marknadsföring. Du kommer även att ansvara för att skapa samarbeten med influencers i både Sverige och Tyskland, samt delta vid PR-aktiviteter och mässor. För rätt person finns en enorm potential till utveckling inom företaget. Körkort och minst gymnasieutbildning är ett krav, liksom goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi söker dig som:

- Är strukturerad och ansvarstagande.

- Har ett genuint intresse för sociala medier.

- Är pålitlig och kan arbeta självständigt.

- Har goda datorkunskaper och enkla videoredigeringsfärdigheter.

Vi erbjuder en marknadsmässig lön och möjlighet att vara en del av något stort och spännande. Om du vill vara med på Lenoites resa och hjälpa oss att vårt varumärke till nya höjder, så ansök nu! Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och ta denna spännande resa tillsammans.

Skicka in din ansökan snarast med CV och personligt brev till jobb@lenoites.com