En fråga vi får ganska ofta är om det är farligt att använda ögonfransserum och om det gör ont i ögonen. Detta är en vanlig fråga eftersom många av våra kunder som har provat andra serum tidigare har upplevt irritation och klåda. Vårt serum består av 15 helt naturliga ingredienser och irritation är därför mycket sällsynt. Dock finns det alltid en liten risk när en ny skönhetsprodukt introduceras i din rutin.

Om irritation uppstår beror det ofta på att man ansöker för mycket av produkten per applicering. Så om du vet att du har känslig hy, och brukar reagera på nya produkter, skulle vi rekommendera att använda ögonfransserumet varannan dag i en eller två veckor. Fortsätt sedan med daglig användning av Lenoites ® Eyelash Activating Serum enligt instruktionerna.

Men som sagt, detta är väldigt sällsynt och reaktionerna från Lenoites kunde ha hittills varit mycket positiva:

"Jag har dålig erfarenhet av andra ögonfransserum med kliande och rinnande ögon, så jag är väldigt nöjd med Leonites!" - Jeanette

”Jag är så otroligt glad och jag kan fortsätta och göra lashlift utan att mina fransar skadas av serumet. Gör inte ont när du sätter på den!!! Älskar det!" - SC

”Jag var skeptisk till att prova eftersom jag inte upplevde att andra ögonfransserum fungerade på mig och att det kliade så mycket i ögonen. Men testade detta serum och WOW! " - EM