Köp nu. Betala sen. Klarna.

Hej, Välkommen till Lenoites!

Lenoites är ett svenskt skönhetsföretag som strävar efter att utforska och framhäva den naturliga skönheten genom högkvalitativa produkter, noggrant utvalda ingredienser och vetenskaplig grund.

Genom nära kundrelationer inspirerar de till vardagslyx och en skönhetsrutin som frambringar den bästa versionen av varje individ. Med en stark övertygelse om att skönhet kommer inifrån, tillhandahåller Lenoites produkter med så naturliga och bra ingredienser som möjligt. Produkterna är inspirerande, enkla att använda, sköna att hålla i handen och perfekta för alla åldrar.

Lenoites grundades av Laila Högfeldt år 2021 med en vision om att skapa vardagslyx med skönhetsprodukter och som framhäver den naturliga skönheten.

Beauty To The Next Level

1. Skönhet står till grund för allt vi gör.

2. Våra kunder litar på att vi alltid erbjuder hög kvalitet.

3. Vi rör oss frammåt med kreativitet och innovation i fokus.

ETT BREV FRÅN VÅR GRUNDARE

Under min uppväxt blev jag ofta uppmanad att klä mig på ett visst sätt och sminka mig på ett speciellt sätt. När jag började kommunicera med mina följare, insåg jag att de var trötta på att bli tillsagda av företag hur de skulle se ut. De vill själva utforska och ha kul med sin egen stil. På Lenoites, tror vi på att demokratisera skönhet och att varje individ är sin egen expert. En annan sak som mina följare och jag pratade om var hur dyrt allt är. Antingen betalar man för en dyr lyxigare produkt eller för en billig produkt med lägre kvalitet. Det är en utmaning att hitta balansen mellan lyx och prestanda med en rimlig prissättning. Därför har vi bestämt att skapa högkvalitativa produkter som ger en lyxig känsla i handen, men till ett så lågt pris som möjligt. Idag är vi stolta över att erbjuda det till våra kunder.

- Laila HögfeldtGrundare, VD & Civilekonom

På Lenoites vill vi utveckla skönhetsprodukterna som du drömmer om.

På Lenoites vill vi utveckla skönhetsprodukterna som du drömmer om.

Vi strävar efter att skapa produkter som både framhäver och inspirerar det vardagliga livet.

Vi på Lenoites tror att skönhet är ett uttryck för välbefinnande och glädje, samt att det är viktigt att leva i nuet. Oavsett var du befinner dig i din resa genom världens värld, vill vi där för att stöta och uppmuntra dig – för vi vet att du strålar av självförtroende och unik karaktär.

På Lenoites tror vi inte att skönhet bör begränsas till en enda synvinkel

Vi tror på att utmana de traditionella skönhetsnormerna och ge individuella friheter att uttrycka sin unika skönhet på sitt eget sätt.

Vi förstår att skönheten för länge har dikterats av branschfolk och normativa påtryckningar. Därför är vårt engagemang att demokratisera skönhet och erbjuda individuella möjligheter att upptäcka sin egen personliga stil. Vi tror att varje individ har sin egen expertis när det kommer till sin skönhetsrutin, och vi vill uppmuntra dem att utnyttja den expertis, experimentera och ha kul.

Vi är medvetna om att den traditionella skönhetsindustrin kan vara skrämmande och överväldigande. Därav strävar vi efter att göra våra produkter tillgängliga och användarvänliga. Vi tror på att skapa ett utrymme där individer kan utforska sin kreativitet och uttrycka sig fritt utan rädsla för att dömas eller kritiseras. Vårt uppdrag är att tillhandahålla högkvalitativa, prisvärda och inkluderande skönhetsprodukter som hylla individualitet och mångfald.

För att förverkliga vår vision har vi satt ihop ett team av passionerade och kunniga skönhetsexperter som är engagerade i att hjälpa individer att omfamna sin unika skönhet. Vi förnyar och förfinar kontinuerligt våra produkter för att bekräfta att de möter våra kunders föränderliga behov.

På Lenoites vill vi kliva in i skönhetsspektrumet med en öppen syn på att skönhet är tillgänglig för alla, oavsett bakgrund, könstillhörighet eller identitet. Vi är dedikerade till att skapa en välkomnande och inkluderande gemenskap där människor känner sig värdefulla och respekterade.

Vi tackar dig för att du följer med oss ​​på vår resa för att främja demokratiseringen av skönhet och ge individer över hela världens möjlighet att omfamna sin unika skönhet.