Köp nu. Betala senare. Klarna.

Hållbar utveckling

Vår resa för att skapa en medvetet lyxigare vardag har precis börjat. Vi har inspirerats av det vi har lärt oss och motiverats av de framsteg vi har gjort – och vi vet att vi kommer att fortsätta att göra framsteg. Vi tror att transparens är ett viktigt första steg i denna process och för detta ändamål öppnar vi upp Lenoites värld så att vi kan dela våra framsteg med dig.

Vi har delat upp vårt hållbarhetsprogram i fyra nyckelområden

människor

Planeten

Produkter

Löften

Vi har fortfarande en bit kvar men hoppas att du vill följa med oss ​​på vår resa.

människor

människor

Människor har varit i centrum för varför Lenoites skapades. Vi vill att Lenoites ska ha en positiv inverkan på varje person som kommer i kontakt med varumärket – från människorna i Kinas mullbärsfält till våra kosmetikatillverkare i Italien till vårt huvudkontor i Sverige. Detta är av stor vikt för oss på Lenoites, och vi strävar efter att uppnå detta i varje steg.

Läs mer

Planeten

Planeten

Vi vet att tillverkning i alla branscher alltid kommer att påverka vår miljö. Vi brinner för innovation och är engagerade i att göra förbättringar på alla nivåer i verksamheten. Vår strävan är att vi ska bidra positivt till, snarare än ta, från Planet Earth.

Läs mer

Produkter

Produkter

Vi är stolta över att många av våra produkter kan älskas och uppskattas hela livet, samtidigt som vi känner vikten av att förklara vad som händer med produkterna "efteråt". Vi kommer att fortsätta arbeta med högkvalitativa naturmaterial. På så sätt kan så många produkter som möjligt i slutändan brytas ner och lämna så lite fotavtryck som möjligt på vår planet.

Läs mer

Löften

Löften

Vår affärsstrategi fokuserar på hållbar utveckling. Vi kommer alltid att sträva efter att optimera vår produktion och verksamhet så att vi på bästa sätt kan minska det fotavtryck vi gör på vår jord.

Läs mer

Framsteg, inte perfektion

Framsteg, inte perfektion

Vi är inte perfekta men vi är stolta över hur långt vi har kommit så långt med tanke på att vi är ett relativt ungt företag. Framför allt har vi åtagandet att hållbarhet alltid kommer att vara en viktig del av oss. Vi kommer alltid att leta efter de mest hållbara sätten och vi är optimistiska inför framtiden. Vi tycker att det är viktigt att vara transparent om de utmaningar och frågor som vår bransch står inför trots att vi är ett litet företag i en stor värld.

Läs mer