Objekt har lagts till

Lenoites, RapidLash, Xlash & GrandeLash: Vilket Lash Serum vinner?

  • person Laila Maria Högfeldt
  • calendar_today
  • comment 0 kommentarer
Lenoites, RapidLash, Xlash & GrandeLash: Which Lash Serum Wins?

Många skönhetsmärken har produkter som hjälper kvinnor att uppnå långa, naturliga fransar. Det finns en mängd olika alternativ på marknaden, så det kan vara svårt att välja rätt. I den här artikeln kommer vi att prata om fyra av de mest populära serumen för att uppnå långa, naturliga fransar.

De fyra produkterna vi pratar om är Lenoites, RapidLash, Xlash och GrandeLash. Alla är fantastiska på sitt sätt, så det kan vara svårt att välja mellan dem. För att hjälpa dig kommer vi att prata om några av plusen och minusen för varje och dela upp ingredienserna för att hjälpa dig att bestämma vilken som är det bästa valet.

Lenoites Eyelash Activating Serum Review

Lenoites Eyelash Activating Serum innehåller 100% naturliga ingredienser och får dina egna fransar att se tjockare, mörkare och tätare ut samtidigt som det stärker och ger näring åt ögonfransarna och motverkar håravfall. Efter 4 veckor kan du se resultat, och efter 16 veckor uppnås maximal effekt.

Lenoites ögonfransaktiverande serumingredienser:

Serumet innehåller ett komplex av Biotinyl Tripeptide-1, Myristoyl Peptide-17, Panax Ginseng Extract och Oligopeptide-10 för att motverka håravfall och Vitamin E, Acorus Calamus Root Extract, Vitamin B7 och B5 som hjälper till att ge näring åt fransarna.

Andra riktigt bra ingredienser är Panax Ginseng Extract som stärker fransväxten från rot till topp. Swertia Japonica-extrakt som ökar blodflödet direkt till varje fransrot. Pumpafröextrakt som förhindrar lugg och främjar tillväxt och Serenoa Serrulata som stimulerar luggtillväxt.

Lenoites Eyelash Activating Serum plus och minus

+ Innehåller endast 15 ingredienser vilket gör att du kan känna dig trygg i valet av ingredienslista.

+ Alla ingredienser är 100% naturliga.

+ Bra för känsliga ögon, många upplever detta serum som snällt och orsakar inte ögonirritation som många andra serum gör.

+ Trots sin sparsamma ingredienslista ger den en otroligt bra effekt och fransarna blir längre, tjockare, fylligare och får mer volym.

+ Prisvärt

– Har inte funnits på marknaden lika länge som de andra serumen.

– Även om köparna vittnar om dess goda effekt har ännu ingen studie gjorts som visar effekten i procent.

RapidLash Eyelash Enhancing Serum Review

RapidLash-serumet lovar att leverera resultat på bara åtta veckor. Det skiljer sig från andra produkter genom att det är infunderat med ett komplex som består av aminosyror, panthenol och biotin. Denna blandning av näringsämnen hjälper till att ge näring och stärka fransarna. Den har också en mängd andra ingredienser som kan hjälpa dem att se bäst ut.

RapidLash Eyelash Enhancing Serum Ingredienser:

Den viktigaste styrkan hos RapidLash är dess sex hjälteingredienser, som består av polypeptider, aminosyror och vitamin B och C. Dessa näringsämnen hjälper till att stärka strukturen hos fransarna och förhindrar att de blir benägna att gå sönder.

RapidLash-serumet innehåller även panthenol och biotin, som är två av de mest populära näringsämnena för hårvård. De ger näring och tonar fransarna, vilket gör att de ser bäst ut. Slutligen finns det en mängd naturliga extrakt, som pumpafrön och sojaolja, som kan hjälpa till att hålla fransarna snygga.

RapidLash Eyelash Enhancing Serum plus och minus

+ Tillverkad med en blandning av närande aminosyror, vitaminer och extrakt

+ Den kan användas även om du har ögonfransförlängning

+ Den har en pengarna-tillbaka-garanti

– En del upplever att de tappar ögonfransarna efter att ha använt detta

– Inte tillräckligt med vetenskapliga bevis för att ingredienserna i Hexatein-1-komplexet hjälper till att växa hår. Om något är de bra för att återfukta och stärka.

Xlash ögonfransserum

Xlash-serumet är ett tillväxtserum som är designat för att stärka och förlänga fransarna. Den kan användas i upp till 16 veckor. Även om det är effektivt för att förbättra längden och volymen på fransarna, ger det inte de resultat som folk skulle vilja ha. Den främsta anledningen till att denna produkt är bättre lämpad för svaga fransar är för att den fyller på näring i fransarnas lökar.

För att uppnå bästa resultat måste man använda denna produkt en gång om dagen i fyra till sex veckor. Den är formulerad med en kombination av näringsämnen och mineraler som hjälper till att ge näring och stärka fransarna.

Xlash Eyelash Serum Ingredienser

Precis som andra tillväxtserum arbetar XLash Eyelash Serum främst för att förlänga och förbättra ens fransar. Den innehåller också olika näringsämnen och mineraler som kan hjälpa till att ge näring och stärka ens allmänna hälsa. En av dessa är vitamin B7, som kan hjälpa till att ge näring och främja hälsosam tillväxt.

Xlash Eyelash Serum minus och plus

+ Det har varit känt att stimulera produktionen av keratin på cellnivå, vilket kan hjälpa till att främja hårväxt.

+ Inga fler falska ögonfransar

+ Det är den ultimata drömmen för varje kvinna att ha naturliga fransar. Denna produkt kan ge näring och tona ens fransar utan att använda smink eller extensions.

– Det är olämpligt för dem som är allergiska och har känslig hud runt ögonen

– Det orsakar många problem som att det irriterar om produkten kommer i din vattenledning eller tårkanal.

Granskning av GrandeLash MD Lash Enhancing Serum

Genom åren har Grande Cosmetics fått ett rykte om sig att vara ett av de mest populära skönhetsmärkena. Deras produkter har erkänts för sin effektivitet och är kända för att bli väl mottagna av sina kunder. En av deras produkter som har blivit högt ansedd är deras GrandeLASH-MD Lash-Enhancing Serum. Denna produkt är formulerad med en kombination av aminosyror och peptider som hjälper till att ge näring och stärka fransarna.

Denna produkt är idealisk för kvinnor som har haft glesa eller tunna fransar. Det är också säkert att använda på kontakter och anknytningar. GrandeLash har erkänts för sin effektivitet och är ett av de mest populära tillväxtserumen på marknaden idag. Du kan vanligtvis hitta denna produkt på din lokala Sephora. Det är väldigt lätt att använda och är också väldigt lättillgängligt. Ett snabbt glid över ens övre fransar och du är klar.

GrandeLash MD Lash Enhancing Serum Ingredienser

Förutom de olika näringsämnena och peptiderna som GrandeLash har, kommer serumet också med tre nyckelingredienser som kan hjälpa till att ge näring och stärka fransarna. Dessa är hyaluronsyra, vitamin E och L-prolin. L-Proline hjälper till att stärka och ge näring åt fransarna, vilket gör att de ser fylligare och mer naturliga ut.

Aminosyror är också kända för att öka elasticiteten i fransarna. Sedan finns det hyaluronsyra. Detta fuktighetsbevarande medel återfuktar dina fransar för att konditionera dem och förhindrar att de går sönder. Sedan finns det vitamin E, som ibland kallas det "fuktande" vitaminet. Det hjälper till att stödja dina fransars allmänna hälsa.

GrandeLash Plus och Minus

+ Det får dina fransar att se tjockare och längre ut

+ t finns i tre storlekar—1,5 ml, 2 ml och 4 ml

+ Lämplig för dig med kontakter eller fransförlängning

+ Testad av ögonläkare

- Kan orsaka allergiska reaktioner om du är känslig för någon av ingredienserna

- Resultaten varierar och är inte konsekventa för alla

- Dyrt