Köp nu. Betala senare. Klarna.

ANTI-ÅLDRING

Vi tillbringar en tredjedel av våra liv i sängen. Kuddfodral i siden absorberar betydligt mindre ansiktskräm än örngott av bomull. Fukten som dras in i kudden kan också dra in allergener och bakterier, vilket orsakar skador och reaktioner på ditt hår och hud. Att sova på en sidenyta innebär att mindre fukt tas från din hud och ditt hår, så de kan hjälpa till att hålla din huds fukt och värdefulla ansikts- och hårprodukter där de hör hemma.

Sidenytan minskar även friktionen mellan din hud och håret mot kudden, vilket kan resultera i mindre brott när det kommer till ditt hår och potentiellt mindre möjlighet att orsaka hudirritationer eller reaktioner under sömnen.

ANTI Sömnveck

När du sover går du upp i genomsnitt 5 kg i vikt på huden. Sover du på ett örngott av bomull pressas ditt ansikte in i bomullen som absorberar hudens fukt samtidigt som du får fördjupade linjer och sömnrynkor. Det är därför du vaknar med sömnveck. Även om det vanligtvis försvinner senare samma dag, kan de gradvis "strykas in" med åren.

Att sova på siden är en fantastisk skönhetshemlighet. Sömnrynkor är inget annat än ett minne och huden kommer att kännas återfuktad och len varje morgon.

ANTIPÄRLHUVUD

Under nattsömnen riskerar ditt hår att tappa formen och bli både trassligt och burrigt. När du rör på dig under din sömn, gnuggar ditt fuktfattiga hår mot bomullsfibrerna på din kudde, vilket orsakar mycket friktion. Med tiden blir håret svagt och sprött och kan bryta av. Sidenkuddfodral minskar friktionen samtidigt som hårets naturliga oljor bibehålls. Den får dig att vakna med ett slätt, friskt och mjukt hår. Frisörer rekommenderar också sidenkuddar till kunder för att bevara deras utblåsning.