Köp nu. Betala sen. Klarna.

.

Medveten design

Medveten design

Lenoites lanserades med våra örngott i 100% mullbärssilke, som fortfarande är en av våra mest sålda produkter. Vi är också medvetna om att konsumtionen ökar, så vi har valt att tänka annorlunda. Våra produkter är tillverkade av högsta kvalitet, vilket gör att de ser bra ut idag och under många år framöver. Vi vill att våra kunder ska njuta av kvalitet och istället ha kul med färger. Våra örngott är konst som kan ändras efter humör.

Med det sagt

Vill vi också göra för vad som händer "härnäst". Vi är transparenta med var vårt material kommer ifrån och vill att de produkter vi skapar ska vara återvinningsbara och i slutändan biologiskt nedbrytbara för att inte lämna några spår. För många av våra produkter är detta möjligt, för andra tar den nedbrytbara processen lite längre tid. Vi arbetar dock ständigt med att leta efter hållbara alternativ för att lämna så få spår som möjligt.

Ett kärleksarbete

Ett kärleksarbete

Vi är stolta över att arbeta med en av Kinas äldsta silkesleverantörer som hantverk har finslipats över generationer. Vårt sidan tillverkas på beställning i Kina, där silkeskulturen har praktiserats sedan 2700 f.Kr., och våra broderier tillverkas för hand - eller ibland med hjälp av en handstyrd symaskin.

Japanskt hantverk

Japanskt hantverk

Lenoites sminkborstar har sitt ursprung i Kumano Town, beläget i bergen öster om Hiroshima. Sedan slutet av Edo-perioden har staden varit en av Japans främsta produktionsorter för penslar. Det traditionella hantverket inom "Kumano Fude", som har förts vidare i över 180 år, representerar kärnan av penseltillverkningen. Lenoites sminkborstar från Kumano kombinerar den enastående traditionella tekniken med stoltheten och skickligheten hos mästerhantverkare födda och uppvuxna i Kumano.

Certifierade

Certifierade

Vi är också stolta över att kunna säga att vårt sida har testats och certifierats självständigt i enlighet med OEKO-TEX® Standard 100 för produktklass I - detta är den högsta och strängaste klassen och är säker för även det nyfödda barnet. Vi tar människan - och jordens hälsa på största allvar genom alla stadier - från bönderna i mullbärsfältet till våra kunder till jordens naturliga miljö och ekosystem. Därför vill vi exponera skadliga kemikalier och endast använda miljövänliga färgämnen.