Vill du vara en del av Lenoites resa och vara med när vi tar varumärket till nya höjder? Då har du hittat rätt! Vi söker nu en nytänkande och kreativ SoMe-assistent med en passion för sociala medier och PR.

 

Om Lenoites:

Lenoites är ett svenskt skönhetsföretag strävar efter att utforska och framhäva den naturliga skönheten genom högkvalitativa produkter, noggrant utvalda ingredienser och vetenskaplig grund.

Genom nära kundrelationer inspirerar vi på Lenoites till vardagslyx och en skönhetsrutin som frambringar den bästa versionen av varje individ. Med en stark övertygelse om att skönhet kommer inifrån, tillhandahåller vi produkter med så naturliga och bra ingredienser som möjligt. Produkterna är inspirerande, enkla att använda, sköna att hålla i handen och perfekta för alla åldrar.

Lenoites grundades av Laila Högfeldt år 2021 med en vision om att skapa vardagslyx med skönhetsprodukter och som framhäver den naturliga skönheten. Vi säljer idag direkt via vår egen e-handel samt även via återförsäljare såsom Lyko, Meds, Apoteket Hjärtat, Åhléns, Kronas Apotek, Bangerhead mfl. Vi finns även på Zalando där vi säljer mot Tyskland och Holland, marknader där vi skall växa. 

Vi är geografiskt placerade i Borås, Viared där vi sitter i ljusa, fräscha lokaler.

 

Om tjänsten:

Som vår SoMe-assistent kommer du att ha ansvar för våra sociala media kanaler så som Instagram, TikTok, Pinterest, Mailutskick och Snapchat. Här gäller det att hänga med i de senaste trenderna, vara kreativ, snabb och att tänka utanför boxen för att sticka ut på ett nytänkande sätt för att ta Lenoites SoMe-kanaler till nästa nivå.

Du ska även hantera PR-strategier och skapa samarbeten mellan Lenoites influensers över hela Europa. Du som söker bör vara beredd på att göra enkla arbetsuppgifter som att posta paket, hämta och lämna produkter till vårt lager och vara med och lägga strategier för vår marknadsföring.

Vi på Lenoites är drivna och ambitiösa individer som brinner för varumärket. Vi arbetar i ett högt tempo och strävar kontinuerligt mot deadlines. Det är viktigt att du som sökande är orädd för att arbeta hårt för att nå våra högt uppsatta mål. Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av en resa med en av Sveriges snabbast växande skönhetsmärke och att vara en del av ett fantastiskt team där vi arbetar intensivt, men också har väldigt roligt tillsammans. 

Du har goda datorkunskaper och hanterar videoredigeringsfärdigheter i CapCut samt bildhantering i Canva.

Körkort och tillgång till bil är ett krav och minst gymnasieutbildning. Arbetet sker på kontoret i Borås och således behöver du ta dig dit, vi ser därför gärna att du bor i Borås med omnejd.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat.

 

Vi söker dig som är:

  • Strukturerad
  • Pålitlig
  • Ansvarfull
  • Intresserad av sociala medier och trender
  • Ta ansvar och hålla deadlines

 

Som del av vårt team kan du förvänta dig en marknadsmässig lön och möjlighet att vara en del av något stort och spännande. Om du vill vara en del av Lenoites resa och och vårt team, ansök nu! Vi ser fram emot att ha dig med på denna spännande resa. 

Tjänsten är tillsvidare med provanställning.

Skicka in din ansökan snarast med CV och personligt brev till jobb@lenoites.com innan 1/3-2024. Vi rekryterar löpande så tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.