Objekt har lagts till

Karriär

Vi har en dialog direkt med våra kunder. Vi tar del av våra kunders personliga berättelser och älskar skönhetsdialoger online.

Lenoites är ett ledande varumärke inom skönhetsbranschen som revolutionerar genom att kombinera feedback från vår community med grundarens expertis. Vi skapar intuitiva och älskvärda produkter som fokuserar på ditt välbefinnande och arbetar för dig. Tillsammans tar vi skönhet till en ny nivå.

Hur vi arbetar

Inklusive

Vi värdesätter inkludering genom att bygga och utveckla ett team med mångfald. Hos oss betraktas olika perspektiv som en styrka. Vi lyssnar uppmärksamt på varandra och samarbetar med empati och respekt för att främja en positiv arbetsmiljö.

Vi är här för kunden, inte tvärtom

Vi arbetar för att skapa magiska upplevelser för våra kunder. Genom att förtjäna våra kunders förtroende och lyssna strävar vi efter att tillsammans bygga våra företagsvärderingar.

Nyfiken

Vi är öppna för att utmana våra tankar och vi uppmuntrar frågor för att ständigt lära oss och växa av våra misstag. Vi strävar efter att ständigt utöka vår kunskap om och förståelse för världen omkring oss. Vi är övertygade om att detta är avgörande för vår ständiga utveckling.

Modig

Vi fokuserar på att tänka stort och vara beredda att tänka utanför boxen, med insikten att mod är en drivkraft för innovation. Vi främjar en kultur där idéer delas och utmaningar löses genom öppna diskussioner. Vi uppmuntrar aktivt varandra att göra detsamma, eftersom vi vet att detta är nyckeln till framgång.