Köp nu. Betala senare. Klarna.

Vi älskar att...

Vi älskar att...

Vara försiktiga: Vi har satt hållbar utveckling i centrum för vår affärsstrategi och vi strävar efter att optimera all produktion och verksamhet för att minska den inverkan vi har på människor och planeten.

Vi älskar att...

Vi älskar att...

Alltid vara passionerad: Vår ideologi är att om en produkt har tillverkats med kärlek och passion, om den har integritet och om den inte har skadats vare sig människor eller planeten, så är produkten vackrare, mer värdefull och i slutändan en produkt som kan vara. Vi tillverkar produkter som vi verkligen tror på. Inte alla produkter kan behållas eftersom de är skönhetsprodukter och därmed konsumeras. Vi strävar alltid efter att göra dessa produkter så hållbara som möjligt.

Vi älskar att...

Vi älskar att...

Byta ut plast: Vi arbetar för att hitta alternativ till plast och ersätta dem med miljövänliga alternativ. Vår förhoppning är att Lenoites i framtiden kan eliminera användningen av plast i hela verksamheten. I vissa fall är en plastfri lösning ännu inte tillgänglig, då lovar vi att fatta välgrundade beslut som tar hänsyn till effekten av plasten vi använder.

Vi älskar att...

Vi älskar att...

Jobba med fiber: Vi kommer små att fortsätta kämpa för användningen av naturfibrer i våra produkter så att de så kan återvända till jorden. Vi är stolta över att många av våra produkter består av över 100% naturliga fibrer. Vi arbetar aktivt med de återstående produkterna för att vända och vrida hur de kan bli ännu mer miljövänliga.