Objekt har lagts till

Vi lovar att...

Var försiktig: Vi har placerat hållbar utveckling i hjärtat av vår affärsstrategi och vi strävar efter att optimera all produktion och verksamhet för att minimera den påverkan vi har på människor och planeten.

Vi lovar att...

Var alltid passionerad: Vår ideologi är att om en produkt är tillverkad med kärlek och passion, har integritet och inte skadar människor eller planeten, blir den vackrare, mer värdefull och i slutändan en arvegods. Vi skapar produkter som vi verkligen tror på. Även om inte alla produkter kan behållas på obestämd tid, eftersom skönhetsprodukter är förbrukningsvaror, strävar vi alltid efter att göra dessa produkter så hållbara som möjligt.

Vi lovar att...

Arbeta med naturfibrer: Vi kommer att fortsätta att förespråka användningen av naturfibrer i våra produkter så att de så småningom kan återvända till jorden. Vi är stolta över att många av våra produkter består av mer än 100% naturfibrer. Vi arbetar aktivt med de återstående produkterna för att utforska och implementera sätt att göra dem ännu mer miljövänliga.