Det jag älskar med smink är att du kan leka med ditt ansikte. Du kan framhäva det du gillar och dölja det du inte gillar.

En skönhetsknep för att få ögonen att se större ut är att ha långa ögonfransar, detta kan du få genom att använda ett ögonfransserum av hög kvalitet. Det tar dock lite tid och tålamod innan fransarna växer ut och när sin fulla potential. Under tiden finns det några sminktips som jag älskar att applicera:

- Öppna upp ögonen genom att applicera concealer i den yttre och inre delen av underögonen.

– När du applicerar concealer under ögat, applicera inte för långt upp och för nära den nedre fransraden. Om du tar bort de naturliga skuggorna kan ögonen se platta ut, vi vill behålla den naturliga illusionen av stora ögon.

- Använd en naturligt färgad ögonskugga. Jag brukar faktiskt använda en bronzer, de har ofta lite vackert skimmer över sig. Applicera lite extra på globlinjen för att ge ett vackert djup.

- Använd en eyeliner och applicera från mitten av ögat mot ögats yttre del, så nära fransraden du kan.

- Använd en lätt eyeliner på vattenlinjen för att öppna upp ögat. Om du vill ge ett naturligt tryck bör du använda en ljusbeige penna istället för en vit.

- Applicera lite highlighter i den inre delen av ögat. Detta öppnar upp ögat ännu mer och ger ett fräscht och vaknande intryck.

- Sist men inte minst, böj dina fransar och applicera mascara på de övre och nedre fransarna.

Skönhetshälsningar,