Långa, vackra fransar är enligt mig oerhört vackert, men alla är inte naturligt välsignade med dem. Som tur är finns fransserum som räddning, som stimulerar fransarnas tillväxt och ger dem en längre och tätare look. I det här blogginlägget kommer jag gå igenom stegen för att applicera fransserum korrekt och ge några av mina favorittips och tricks för att hjälpa dig att maximera fördelarna med ditt fransserum.


Steg-för-steg-guide för att applicera fransserum:

1. Rengör ditt ansikte: Innan du applicerar fransserum, se till att ditt ansikte är rent och sminkfritt. Smuts, olja och sminkrester kan hämma serumets effekt.

2. Skaka serumflaskan: Skaka flaskan försiktigt före användning för att bevisa en jämn fördelning av ingredienserna.

3. Applicera sparsamt: Du behöver inte dränka fransarna i serum. Applicera en liten mängd längs fransraden, fokusera på rötterna. Använda serumets applikatorborste för bra precision.

4. Börja vid basen: Börja applicera serumet i det yttre ögonvrån och arbeta dig mot det inre hörnet. Detta hjälper till att förhindra att överflödiga produkter kommer i dina ögon.

5. Låt det absorberas: Efter applicering av serumet, ge det en stund att absorbera helt innan du går vidare till resten av din hudvårdsrutin.

Proffs tips och tricks:

1. Konsistens är nyckeln: För att se optimala resultat, applicera fransserum konsekvent varje kväll. Regelbunden användning hjälper till att bibehålla dina fransars allmänna hälsa och utseende.

2. Ge det tid: Serum för franstillväxt visar allmänt resultat inom 8-1 veckor efter konsekvent. Ha tålamod och kom ihåg att varje persons resultat kan variera. Vår naturliga ögonfranstillväxt sker i olika faser, och beroende på vilken fas dina fransar är när du börjar använda serumet kan det påverka hur snabbt du ser resultat. Att ha tålamod och kontinuerligt använda fransserumet enligt rekommendationerna är nyckeln till att uppnå önskad effekt och hålla dina fransar vackra och långa över tid.

3. Överanvänd inte: Undvik frestelsen att applicera för stora mängder serum genom att tänka på att det kommer att påskynda processen. Överanvändning av fransserum kan leda till irritation och ta bort dess fördelar.

4. Förvara det ordentligt: ​​Förvara fransserumet på en sval, torr plats borta från direkt solljus för att bibehålla dess effektivitet. Helst inte i badrummet där temperaturen ofta går upp och ner.

5. Kombinera med andra fransförbättrande tekniker: Använd en fransböjare eller mascara för att intensifiera din nya fransväxt och få dina ögon att sticka ut ännu mer. Vill du få synergieffekt rekommendera jag Lenoites Activating Eyelash Serum Mascara , den innehåller 83% ögonfransserum och vårdar fransarna under dagen. På så sätt får du näring med fransserum på kvällen och med serum i mascaraform på dagen.

Slutsats:

Med dessa steg och proffstips i åtanke kommer du att vara på god väg att uppnå längre, fylliga fransar. Kom ihåg att tålamod och konsistens är avgörande när du använder fransserum. Med tiden kommer du att märka och förbättra utseendet på dina fransar, vilket gör dem till ett fantastiskt samlingspunkt i din skönhetsrutin. Det bästa du kan göra för dina fransar att ge dom kärlek och omsorg med ett högkvalitativt fransserum. Med lite tålamod och precision blir dina drömögonfransar verklighet.